Yangın Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en şayan fiyat politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Normal maliyetli yangın bapları, yangın güvenliği muhtevain yeterli korumayı katkısızlayacak kalitede kapılardır. Bu baplar, reva fiyatlarıyla biraşkın özlük aracılığıyla tercih edilir. İşte mütenasip maliyetli yangın kapıları için bilmeniz gerekenler:

Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve meslekaretler kullanılır.

Bunun midein bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

, yangın sırasında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olan özel bir kapıdır. Bu baplar, yangın çabucak yanan gazların ve kötüın yayılmasını kırıcı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli Yangın Kapısı kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın yangın kapısı üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya aksiyonleri yüz kapılar zarar görmez.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir acil mevki çabucak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini katkısızlar. Hatta yapı içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine köstek evet.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili tavır önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın merdiveni kapılarında çhileışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın bapsında conta, kopukluk ve menteşeler arama edilmelidir.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar fiillevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride mahsur kalabilir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Yangın Merdiveni Kapısı Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page